www.bancuban.ro – Investeste doar !maginatie

Cum se fac bani pe net, bani online din afilieri, adsense, reclama, pariuri, videochat, bursa, licitatii, jocuri, ptc, schimb de link cu "dofollow" etc

Cum sa faci bani pe net ! Azi Anno1777 un joc de strategie economica deosebit

Cati dintre voi doriti sa faceti bani “gratis” pe net, de acasa, prin diverse metode, mai simple sau mai complicate,  prin click-uri, citiri de reclame, afilieri diverse (sistem MLM – Multi Level Marketing) in asa fel incat dupa cateva luni sa castigati constant? Si cati puteti spune ca  ati reusit? Cunosc cativa care au strans diverse sume dupa 1-3 luni, 5$, 10$  chiar si 50-200$ de pe un singur sistem(prin sistem intelegeti o pagina web care ofera un mecanism de castig). Cunosc si mai putini care le-au primit in realitate cand le-au cerut, nu toate site-urile de facut bani “gratis” sunt de incredere. Eu nu fac reclama unor asemenea site-uri decat dupa o verificare atenta si mai ales daca dau banii stransi de oamenii care intra pe ele (dovedita de cunoscuti sau de mine prin extrase de cont, raport paypal, mandate postale etc). Am primit foarte multe cereri de a le face reclama, pana la urma urmei nu sunt un lucru rau, cu conditia sa fie serioase. De aceea, la cererea ambelor parti (cititori care doresc sa faca bani pe net precum si posesori ai unor asemenea afaceri) voi publica in categoria “Bani pe net” articole pe masura ce identific oportunitati ca fiind de buna credinta si le consider utile in special cititorilor care investesc timp pretios. Rog pe aceasta cale sa ma informati daca gasiti de cuviinta despre site-urile recomandate de mine ca fiind ok, eu nu le pot urmari non-stop pe toate si daca cumva apar schimbari e bine sa le aduc la cunostinta tuturor.

Am pus “gratis” in ghilimele intentionat, orice om cu o minima cultura economica stie ca nimic pe lumea asta nu e gratis cu adevarat, unele consuma doar timp, altele cer fler si analize indelungate, altele cer mici investitii, altele sunt platite de fapt de firme care isi fac reclama mai ieftin, si totusi  avantajos pentru cititorii care iau cunostinta de mesajul transmis de firme(reclama) si primesc bani pentru rabdarea lor. Unele sunt simple, click si gata, au intrat bani, altele ofera diverse sisteme de a imbunatati castigurile (cele MLM) prin cooptarea altora fie direct, stand de vorba cu oameni sau folosind un link (legatura) ce aduce oamenii intr-un sistem arborescent (cei de sub tine dau un mic procent din castig tie), fie indirect, “cumparand” oameni activi care aduc alti oameni si asa mai departe (transformand utilizatorii care se inscriu pe site intr-o marfa la fel de vandabila ca si reclamele).

Dincolo de joaca..

Pentru primul articol voi prezenta ceva ce mi-a atras atentia prin ideea din spatele sau. Multi dintre cititori sunt convins ca jucati diverse jocuri online, iar dintre acestea cresterea cea mai exploziva au avut-o jocurile care au specific faptul ca nu necesita instalare si se joaca intr-un browser (Explorer, Mozilla Firefox, Chrome etc). Aceste jocuri au cucerit repede lumea datorita accesibilitatii usoare, a faptului ca sunt gratuite 99% (doar anumite optiuni premium costa bani reali) si nu in ultimul rand pentru ca se joaca impreuna cu mii, zeci de mii sau sute de mii de alti jucatori din lume pe acelasi joc (web-based MMORPG – ceea ce inseamna Massive Multiplayer Online Role Play Game). “Role Play Game” sau RPG inseamna de fapt ca ai un caracter al tau in joc pe care il cresti cum crezi tu de cuviinta. Unele nu sunt RPG, ci Strategy Game (economice si de razboi, cresti si cuceresti orasele, cercetezi tehnologii care dau noi optiuni etc) , dar tot jucate pe servere impreuna cu mii de alti jucatori generand o socializare intensa.  Multi investesc chiar sume consistente periodic in aceste jocuri, din dorinta de a “fi mai buni” decat ceilalti, prin optiunile premium oferite pe bani reali, aceasta fiind de fapt si modalitatea de a castiga a celor care au conceput si realizat programul respectiv, de obicei cu costuri destul de reduse pentru un joc (5-30.000 euro). Nume arhicunoscute in lumea jucatorilor internauti: Triburile, Travian, The West, Ikariam, Grepolis,  Battleknight, Bitefight, Gladiatus, Knightsdivine, Warfire. Ce au comun acestea? Faptul ca la sfarsitul unei perioade de joc pe server – care poate fi de multi ani sau sub un an, ramai cu bucuria de a-ti face noi prieteni, amintiri cu lupte memorabile, chat-uri, planuri de razboi, strategii fericite sau nefericite. Uneori primesti un tricou ceva o amintire drept premiu daca te afli in echipa castigatoare, si cam atat. E o modalitate de a-ti petrece timpul liber, cu costuri financiare reduse sau zero. Iata insa ca unii investitori sau programatori s-au gandit sa transforme jocurile in ceva profitabil cu adevarat, atat pentru ei, cat si pentru cei care joaca. Dincolo de satisfactia personala a unui joc frumos sau pasionant, un joc care ofera celor mai destoinici jucatori bani reali, trezeste cu adevarat atentia transformand jucatorii inveterati in timpul liber in freelanceri, existand chiar posibilitatea reala ca timpul sa iti poata aduce un salariu mai mic sau mai mare dupa abilitatea fiecaruia sau noroc, jucandu-te gratis! Anno1777
Astfel s-a nascut acest joc gratuit, care va face curand furori in toata lumea. In acest moment este versiune beta, fiind in continua dezvoltare, dar principalele sale facilitati si optiuni sunt deja functionale, permitand celor care il joaca sa descopere o lume incredibila, complexa, si profitabila. Este o combinatie fericita de MLM, RPG si joc economic, jucatorul avand multe optiuni la dispozitie pentru a face bani in joc, in functie de personalitatea, pregatirea sa, si timpul de care dispune. Poate fi jucat atat de jucatori ocazionali, tineri sau batrani,cat si de oameni de afaceri, ingineri,politicieni, economisti toti vor gasi repede ca e fascinant sa te joci si sa castigi bani.  In acest moment exista peste 17.000 jucatori romani, numar care creste in fiecare zi,  se lucreaza intens la lansarea jocului in Ungaria si Republica Moldova pe data de 15 iulie 2010,  cu acest pas jocul devenind international(urmand toate tarile lumii), si avand toate sansele sa depaseasca ca popularitate si numar de jucatori activi ERepublik,  un joc similar dar care nu permite castiguri reale si deja are peste 320.000 jucatori din intreaga lume si toate tarile reale prezente in joc!

Actiunea din Anno1777 a fost plasata undeva in evul mediu, dar pentru a fi mult mai atractiv si divers a incorporat si elemente moderne regasim aici piata de actiuni ale firmelor din joc, piata de valuta ce permite inclusiv specularea cursului valutelor jocului, guverne presedinte si legiuitori, alegeri si partide politice, imobiliare si inchirieri, foarte multe firme si bunuri ce pot fi cumparate(inclusiv alti jucatori pot fi cumparati sau vanduti) sau produse, mijloace de transport intre diverse regiuni, arme, armuri . Trebuie mentionat inca de la inceput ca intrarea in joc se face pe baza de “recomandare- link de partener joc” si este mai indicata (daca intri pur si simplu pe site poti intra dar esti dat la intamplare “in posesia” cuiva, care de cele mai multe ori nici nu te baga in seama dar mai sa te ajute). In acest joc fiecare jucator poate fi  ”stapanul” cuiva  si este “sclavul” altcuiva , nu exista oameni liberi. Acest sistem este deosebit de interesant pentru ca asa cum este de asteptat, un sclav da stapanului sau o mica taxa din ceea ce incaseaza, dar totodata si acel sclav poate fi stapanul altora, fie invitati de el in joc, fie cumparati de el la piata de sclavi, fie capturati prin lupte! Deci un jucator nou intrat poate in scurta vreme sa detina o armata de “sclavi”, care de fapt sunt alti si alti jucatori, care ii vor da un procent din ce fac, si jucatorul da mai departe un procent din ce primeste, ajungand ca o suma mai mare pornita undeva pe traseu sa tot fie distribuita mai departe si mai departe pana cand “se stinge”(specific MLM), ajunge atat de mica incat nu mai “calatoreste” (cand este sub 0.1 nu merge mai departe).

Jucatorul nou are mai multe posibilitati de a face bani, si se va orienta destul de repede pe ceea ce ii face placere:in primul rand exista niste bonusuri zilnice gratuite in bani pentru sclavi detinuti, si pentru profil completat cu poze, apoi cei activi aleg  de obicei multe lupte (capturand alti sclavi, ei primesc bani atat din lupta efectiva cat si din vanzarea sclavului respectiv la piata, daca decide ca nu doreste sa il pastreze). Trebuie precizat ca in acest moment fiind inca beta, jocul nu foloeste punctele de atac si aparare, deci orice lupta este castigatoare, pe viitor insa vei putea ataca si castiga numai lupte cu altii egali sau mai slabi ca tine). O alta posibilitate este munca(o data la 24 ore), de obicei se face acest lucru inainte de a iesi din joc – dureaza 8 ore si in acest timp nu poti ataca, sa fii atacat, sau sa te muti in alta parte-  munca nu presupune sa faci nimic fizic, apesi butonul “locuri de munca”, alegi un job oferit de firme, apesi munceste si gata :) , ai si primit in avans banii, si apoi astepti trecerea celor 8 ore ca sa poti sa ataci. Intre timp totusi, poti sa te ocupi fara probleme de alte activitati (cumparare-vanzare de sclavi, cumparare-vanzare de actiuni). Poti sa joci la loteriile din joc cu banii castigati, poate norocul surade si ajungi mai repede bogat :) . Sau poti investi banii in actiuni ieftine, si apoi incerci sa le dai mai scump.

Monedele jocului sunt exact cele din tarile respective, deasupra lor se afla AUR, iar deasupra de aur EURO. In fiecare tara din joc poti folosi numai moneda locala pt cumparare de bunuri, dar in schimb aurul si euro sunt internationale, si pot fi folosite oriunde, iar piata valutara (care e de tip FOREX!) este comuna pentru aur si euro in toata lumea jocului. Aici e elementul surprinzator, atat in Romania jocului, cat si in alte tari  (o vom numi e-Romania, sau Romania “electronica”, virtuala), RON-ii sau banii locali castigati se pot transforma in aur la cursul pietei, apoi in euro, iar EURO se pot scoate din joc! Se pot trimite catre orice cont bancar sau Paypal, si exista o pagina din joc care iti arata situatia cererii tale de retragere de bani si momentul platii. Cele 3 tipuri de moneda dintr-o tara virtuala exista pentru ca unele lucruri in joc (actiuni, firme,licente de productie) pot fi cumparate/vandute numai cu aur sau euro, si trebuie folosit ron sau moneda locala pentru cumpara valutele respective.

Intrucat va intrebati cum de pot plati oamenii care joaca cu bani reali, ei bine, este simplu, functioneaza pe baza copierii unei tari reale, exista un buget de stat alimentat initial cu o suma mare de euro,taxele de stat de la jucatori cat si de la firme alimenteaza bugetul,  apoi exista tot ce regasesti in viata reala, muncitori, investitori, speculatori, vanzatori, ziaristi, intelectuali etc. Jocul se autofinanteaza, in afara cantitatii de bani pusa initial la dispozitia jucatorilor, a reclamelor de pe site care aduc alti bani, mai exista jucatori care considera ca avanseaza prea incet, sau gasesc o varianta banoasa prin care cu o investitie mica 2-5-10 euro reali pot scoate sume mult mai mari in joc. In schimb frumusetea jocului este ca poti juca absolut gratuit, in ritmul fiecaruia, iar castigurile obtinute se pot scoate sau reinvestii, marind cu timpul veniturile.  Daca comparam cu Second Life, un joc de referinta international, dar care nu prea te lasa sa joci gratis, se poate ajunge sa auzim in cateva luni,  de milionari in bani reali dintre jucatorii mai destoinici.  Eu am reusit in primele zile de joc sa fac niste banuti(RON), iar de aurul obtinut prin vanzarea sclavilor am tot cumparat actiuni la cateva firme pana m-am trezit ca am “capturat” o firma din joc – devenisem cel mai mare actionar :) (nu trebuie sa le ai pe toate, ci doar cu o actiune mai mult decat cel mai mare detinator de actiuni in acel moment, iar orice firma are 1000 actiuni). De atunci am invatat foarte multe despre el si am reinvestit continuu orice am castigat deoarece daca investesti cu cap in activitatile posibile, se poate sa ajungi sa scoti  o suma oareacare lunar ceea ce mi se pare mult mai interesant decat sa scoti o data o suma si gata, o iei de la capat.

Am sa ma opresc aici cu descrierile , iar daca v-am trezit curiozitatea, aveti mai jos link-ul de intrare in joc si cateva poze,  dupa cateva zile de acomodare cu Romania virtuala, puteti sa imi lasati mesaje pentru sfaturi sau nelamuriri aici sau pe adresa de mail/mesaj in joc.  Am sa ajut in limita timpului disponibil noii jucatori,  deoarece evident prefer sa fie cat mai multi jucatori activi decat cativa inactivi  (dupa 30 zile conturile lor se sterg automat). La creearea contului trebuie sa confirmati ca sunteti posesorul unui numar de mobil (e posibil sa fiti sunat pentru verificare cand retrageti bani), evident romanul cand e vorba de bani reali “gratis”  a si inventat metode de a creea sute de conturi-clona si joc necinstit pentru a “fura”, in acest fel e mult mai greu sa ai sute de numere de mobil de pe care sa faci conturi. Oricum , sfatul meu este sa jucati cinstit, deoarece adminul te lasa in pace pana cand vrei sa retragi bani reali, iar atunci esti supus unor verificari amanuntite, si va fi foaaarte usor de observat daca trisati (zeci de conturi diferite accesate de pe acelasi calculator, etc). Jocul este incredibil de complex, ofera tuturor firilor o varianta de castig/activitate placuta in joc, poti juca o data la cateva zile/saptamani  sau  zilnic,  depinde numai de tine ce doresti sa faci in e-Romania!

Anno1777 primul simulator economic romanesc din care poti scoate bani reali!

Primul joc social in care poti schimba moneda virtuala pe bani reali.

Este 100% GRATIS. Deschiderea unui cont iti ia 2 minute.

Poti fi proprietar de firma, politician sau militar.

Exista peste 20 de tipuri de companii de la restaurante la banci sau loterii.

Poti face bani cu propria revista indiferent de ce subiect abordezi.

Poti cumpara si vinde orice, inclusiv alti jucatori.

Invitat-ti prietenii si castiga impozite pe viata de la ei.

Iti ia cel mult o ora pe zi pentru a-ti gestiona afacerile. E simplu.

Deschide cont

, , , , , , , ,

4 thoughts on “Cum sa faci bani pe net ! Azi Anno1777 un joc de strategie economica deosebit

  • Dizzy says:

    Va puteti inscrie de AICI dupa cum scrie si mai sus…Este 100% adevarat jocul si daca te duce capu faci bani si fara sa investesti…Eu am scos 50€ in 2 luni fara sa investesc nici macar 1 LEU ! Va ajut si cu indicatii daca va inscrieti de pe link`ul meu…Bafta tuturor !

  • MafiaON says:

    Salut,
    Te invit sa intrii pe http://www.mafiaon.com , un joc online cu premii in bani,
    nu necesita nicio descarcare sau vreo activare pe mail.
    Trebuie doar sa te inregistrezi si atat, nu ai nimic de pierdut.
    Si daca jocul te atrage atunci vei juca pentru premiile care sunt
    puse la bataie pe diferite criterii. Ajuta site-ul si vei putea deveni chiar
    administrator al jocului primind astfel o parte din profit.
    Te astept sa te inregistrezi macar.
    Cu respect,
    Admin MafiaON!

  • God says:

    Salut! As dori sa stiu daca inca mai joci Anno 1777 si cam cum stai cu profitul? Mai este profitabil? Cam cati bani ai scos?
    Daca inca mai joci si imi oferi putin ajutor ma voi inregistra folosind link-ul tau:)

  • free games says:

    I’ve bookmarked http://www.bancuban.ro/2010/07/cum-sa-faci-bani-pe-net-azi-anno1777-un-joc-de-strategie-economica-deosebit-draft/ at Digg.com so my friends can see it too. I used Bani pe net – Bani online – Cum sa faci bani pe net ! Azi Anno1777 un joc de strategie economica deosebit | http://www.bancuban.ro – Investeste doar !maginatie so it was a good title.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>