www.bancuban.ro – Investeste doar !maginatie

Cum se fac bani pe net, bani online din afilieri, adsense, reclama, pariuri, videochat, bursa, licitatii, jocuri, ptc, schimb de link cu "dofollow" etc

Bani din afiliere la tu.ro

Castiga bani frumosi din vanzarea de tricouri “urate” de la tu.ro

Aveti posibilitatea sa faceti reclama la tricourile noastre pe situl dumneavoastra, puteti alege un banner din pagina noastra de bannere, puteti cere un banner custom de la noi, puteti sa faceti reclama in newslettere, tot ce va trece prin cap (in afara de spamm).

tricouri haioase

Toate link-urile pe care le trimiteti catre noi, de oriunde, vor avea /tu-<username>/ (de ex. http://www.tu.ro/tu-gigel/) si vom sti de la cine a venit cumparatorul.
Acestuia i se pune un cookie care va identifica care expira in 1 an si username-ul refferer-ului este inregistrat in baza de date pentru clientul respectiv (daca isi face sau are deja cont). Deci, chiar daca se intoarce sa cumpere a doua zi sau peste 11 luni, creditul pentru vanzare va fi atribuit dumneavoastra (conform graficului de mai jos).

Atentie:
Daca userul a venit odata de la dumneavoastra si apoi de la alt refferer, este inregistrat intotdeauna ultimul refferer.
Nu primiti banii decat daca cumparatorul a primit si platit comanda.

Bani:
Urmatorul tabel prezinta sumele pe care le primiti ca refferer, in functie de numarul de tricouri pe care le vindeti, cu cat vindeti mai multe cu atat primit mai mult.
Am schimbat regulile de calculat banii ce vi se cuvin. Aceasta informatie e relevanta doar pentru afiliatii vechi, ca sa nu fie luati prin surprindere de schimbarile naucitoare.
Astfel, primiti o suma pentru tricourile din prima comanda a unui client adus de dumneavoastra si alta suma pentru restul comenzilor.

< 50 (mai putin de 50 tricouri vandute)
• 4 lei (prima comanda)
• 1 leu (restul comenzilor)

50 – 100  (intre 50 si 100 tricouri vandute)
• 5 lei (prima comanda)
• 1 leu (restul comenzilor)

> 100 (mai mult de tricouri vandute)
• 4 lei (prima comanda)
• 2 lei (restul comenzilor)

Aceleasi reguli de plata sunt si la hanorace.

Asta inseamna ca daca ne aduceti un client, iar el comanda 3 tricouri sau hanorace in prima comanda, primiti 12 lei. Daca apoi mai face o comanda de un tricou, mai primiti 1 leu. Cand ati vandut 50 de tricouri (indiferent in a cata comanda se aflau), treceti la pragul urmator.
Daca ati inteles cum e cu tricourile, veti intelege si cum sta treaba cu cadourile pentru ca e aceeasi idee. Doar ca cu procente.

< 2500 lei valoare vanduta
• 5% (prima comanda)
• 1% (restul comenzilor)

2500 – 5000 lei valoare vanduta
• 6% (prima comanda)
• 2% (restul comenzilor)

> 5000 valoare vanduta
• 7% (prima comanda)
• 2% (restul comenzilor)

In suma din care vi se ofera procentul intra doar cadourile vandute, nu intreaga valoare a comenzii.
Asta inseamna ca daca ne aduceti un client, iar el comanda cadouri de 100 lei in prima comanda, primiti 5 lei. Daca apoi mai face o comanda cu cadouri in valoare de 200 lei, mai primiti 2 lei. Cand ati vandut cadouri de 2500 de lei (indiferent in a cata comanda se aflau), treceti la pragul urmator.

Tieri!
Nu stim cum se traduce tier, dar inseamna clientii adusi de tine care la randul lor se fac si ei referreri. Din comenzile clientilor adusi de tieri primiti si voi niste bani. Adica 0.5 lei pentru fiecare tricou si 1% din valoarea cadourilor.

Cum sunteti platiti:
Prin ordin de plata sau cash la o suma minima de 60 lei (15 tricouri vandute) pe data de 7 a lunii.

Ce trebuie sa faceti:
Faceti un cont.
Activati optiunea de refferer si completati datele suplimentare.
Alegeti un banner din lista de bannere sau cereti unul nou.
Urmati instructiunile de setare de bannere din pagina de bannere si instalati banner-ul pe site.
Urmariti ce se intampla din sectiunea de administrare si folositi functionalitatea de acolo.

Ce informatii aveti la dispozitie:
Statistici zilnice, lunare si generale pentru: vizitatori trimisi, comenzi anulate, comenzi in desfasurare, comenzi finalizate.
Informatii financiare: suma ramasa de plata, suma platita, suma din comenzi in desfasurare (nefinalizate).
Lista platilor facute.

Vezi aici mai multe detalii despre afilieri

, , , , , ,

2 thoughts on “Bani din afiliere la tu.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>