www.bancuban.ro – Investeste doar !maginatie

Cum se fac bani pe net, bani online din afilieri, adsense, reclama, pariuri, videochat, bursa, licitatii, jocuri, ptc, schimb de link cu "dofollow" etc

Bani din afilieri online

Una dintre cele mai bune variante de a face “bani adevarati” pe net este afilierea online. Nu ai de investit nimic. Daca ai un web site, un blog sau un forum care are ceva vizite poti, sa-i transformi traficul in bani adevarati prin programele de afiliere online.
Programele de afilierile online sunt o modalitate prin care proprietarii de web-site-uri, forum-uri si blog-uri, pot castiga un comision care inseamna un procent fix sau variabil din vanzarile generate prin intermediul site-urilor lor.

Cum functioneaza programele de afiliere?
De exemplu, sa luam un magazin online care are un astfel de sistem de afiliere. Orice persoana interesata sa castige bani pe net din afilieri se va inscrie in sistemul de afiliere al acelui site. Acel site va pune la dispozitie un link-reffer adica un link personalizat pentru fiecare afiliat in parte (site-urile foarte dezvoltate va pun la dispozitie pe langa link-reffer si cateva bannere de diferite dimensiuni, chiar documentatie despre produsele lor, texte, fotografii de calitate, text si video review-uri, si chiar variante de template-uri pentru site-uri web).

Acel link il poti folosi sub forma de text-link sau banner pe site-urile si blog-urile tale. Daca o persoana ajunge la tine pe site, acceseaza acest link, intra in magazinul online mai sus precizat si finalizeaza o comanda, un procent de la inceput stabilit din valoarea respectivului produs, va intra in contul tau. In majoritatea cazurilor plata se face prin fila cec sau paypal.

Pentru cei care dedica suficienta atentie unor proiecte online care atrag multi vizitatori (blog-uri, forumuri, site-uri de socializare), programele de afiliere online devin foarte profitabile, putand sa genereze venituri sub forma de comisioane chiar si de cateva mii de dolari pe zi.

Ai un site care are un sistem de afiliere? Anunta-ne aici si-i vom face o prezentare pe prima pagina!
Ai facut bani din afilieri online? Zi-ne si noua unde, cum, cat!
Ai intrebari despre programele de afiliere? Intreaba aici!

Articole despre bani pe net din programele de afiliere online:
http://www.bancuban.ro/2011/06/bani-din-afiliere-la-tu-ro/
http://www.bancuban.ro/2010/06/bani-pe-net-prin-afiliere-la-pcgarage-ro/
http://www.bancuban.ro/2010/06/promoveaza-produsele-emag-si-castiga-3-din-vanzari/

4 thoughts on “Bani din afilieri online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>