www.bancuban.ro – Investeste doar !maginatie

Cum se fac bani pe net, bani online din afilieri, adsense, reclama, pariuri, videochat, bursa, licitatii, jocuri, ptc, schimb de link cu "dofollow" etc

Bani din reclama pe site

O modalitate reala si “corecta” de a face bani pe internet este raclama platita la tine pe site, blog sau forum.

Daca ai un site interesant si vrei sa il monetizezi ai putea sa scoti “la inaintare”, la loc vizibil, o oferta de preturi pentru link-uri text sau bannere. Sunt multi administratori web care cauta site-uri unde sa-si plaseze link-uri sau reclama prin bannere contra unei sume de bani, si nu ca urmare a unui schimb de link-uri.

Pentru Page Rank si/sau pentru o mai buna pozitionare pe motoarele de cautare pentru anumite cuvinte cheie, administratorii de site-uri cauta sa-si plaseze link-uri sau bannere pe site-uri tematice, site-uri care sunt pe “aceeasi lungime de unda” cu site-urile lor.

Pentru a creste numarul de vizitatori, administratorii web cauta sa-si amplaseze bannere pe orice fel de site-uri, blog-uri sau forumuri atat timp cat acestea au multi vizitatori unici pe zi.

Vrei sa castigi bani de pe site-ul, blog-ul sau forumul tau? Lasa aici o oferta scrisa, care sa contina URL-ul site-ului, categoria (daca este un site tematic), preturi, atat pentru link-text cat si pentru bannere, dimensiuni pentru bannere, datele tale de contact. Daca dai dovada de flexibilitate in negocieri si preturile sunt de bun simt, cu siguranta vor incepe sa se lipeasca banii de tine. Bafta!

5 thoughts on “Bani din reclama pe site

 • Spiridon says:

  Blogul este nou, poate fi modificat la cerere daca este cazul, poate suporta orice fel de reclama/advertising text/multimedia dupa caz.
  Costul pentru aceasta oferta este pe baza de oferta, imi comunicati tipul de add, durata si o oferta.
  Colaborarea noastra este conditionata de incredere reciproca.

 • daniel says:

  Blogul este http://www.gandurisintrebari.tk/ si as dori colaborare reciproca.Poat suporta orice fel de reclama/advertising text/multimedia dupa caz.Iar costul in functie de oferta

 • marcu says:

  Bloguri si site-uri am mai multe, dar am incercat cu afilieri si clikuri. Par saracacioase in continut literar si din cauza ca nu am cautat sa devin un bloger dar am incercat sa fac vizitatorii sa intre in discutii. Pe Netlog sa cunoscut putin si intentia mea a prins. Am revenit online sigur pentru doi ani. As fii interesat sa castig un ban pentru a scrie un articol sau altceva. Nu este vorba doar de blogul care l-am afisat, un articol se poate insera oriunde pe internet, cat despre subiect, este documentare berechet.

 • Florian says:

  Nu am mai postat reclame pe site-urile noastre, dar acum dorim acest lucru pentru un portal care are in spate mai multe site-uri pentru care dorim sa cream un spatiu publicitar. Costurile vor fi in functie de oferta.

 • cristi says:

  Astept propuneri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>