www.bancuban.ro – Investeste doar !maginatie

Cum se fac bani pe net, bani online din afilieri, adsense, reclama, pariuri, videochat, bursa, licitatii, jocuri, ptc, schimb de link cu "dofollow" etc

Din seria, bani pe net din reclama pe site…

O modalitate reala si “corecta” de a face bani pe internet este raclama platita la tine pe site, blog sau forum.
Daca ai un site interesant si vrei sa il monetizezi ai putea sa scoti “la inaintare”, la loc vizibil, o oferta de preturi pentru link-uri text sau bannere. Sunt multi administratori web care cauta site-uri unde sa-si plaseze link-uri sau reclama prin bannere contra unei sume de bani, si nu ca urmare a unui schimb de link-uri.

Pentru Page Rank si/sau pentru o mai buna pozitionare pe motoarele de cautare pentru anumite cuvinte cheie, administratorii de site-uri cauta sa-si plaseze link-uri sau bannere pe site-uri tematice, site-uri care sunt pe “aceeasi lungime de unda” cu site-urile lor.

Pentru a creste numarul de vizitatori, administratorii web cauta sa-si amplaseze bannere pe orice fel de site-uri, blog-uri sau forumuri atat timp cat acestea au multi vizitatori unici pe zi.

Vrei sa castigi bani de pe site-ul, blog-ul sau forumul tau? Lasa aici o oferta scrisa, care sa contina URL-ul site-ului, categoria (daca este un site tematic), preturi, atat pentru link-text cat si pentru bannere, dimensiuni pentru bannere, datele tale de contact. Daca dai dovada de flexibilitate in negocieri si preturile sunt de bun simt, cu siguranta vor incepe sa se lipeasca banii de tine. Bafta!

Comments are currently closed.