www.bancuban.ro – Investeste doar !maginatie

Cum se fac bani pe net, bani online din afilieri, adsense, reclama, pariuri, videochat, bursa, licitatii, jocuri, ptc, schimb de link cu "dofollow" etc

TRANSFER DE BANI ONLINE

Daca vorbim despre cum se pot face bani pe net, trebuie sa vorbim si despre modalitatile de a incasa banii pe care ii facem. Cei care persevereaza, mai devreme sau mai tarziu, reusesc sa culeaga roadele muncii lor. Fie ca e vorba de Google AdSense, programe de afiliere, PTC-uri sau orice alta metoda de a face bani pe net, poti spune ca ai reusit abia atunci cand iti vezi banii in mana. Banii “virtuali” din conturile tale online nu-ti sunt de nici un folos daca nu ii poti controla, daca nu ii poti cheltui cum vrei.
Exista mai multe servicii pentru plata online, cu ajutorul carora poti transfera bani sau poti incasa banii facuti pe internet.

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

PayPal este unul dintre cele mai cunoscute servicii de transfer de bani si pata online. Este un serviciu gratuit. Nu exista taxe pentru persoanele care trimit bani din conturile PayPal, dar exista o limita pentru cantitatea de bani care poate fi platita, care poate fi retrasa din contul personal.
Prin PayPal utilizatorii din Romania pot cumpara si vinde produse de pe eBay.
Prin PayPal nu se pot retrage banii de la Google Adsense.

ALERTPAY este un serviciu de plata online si transfer de bani online valabil in peste 190 de tari. Este cea mai des intalnita modalitate de plata online in cazul site-urilor PTC. Daca vrei sa scoti bani de pe site-uri PTC, neaparat trebuie sa ai un cont ALERTPAY. ALERTPAY este un serviciu gratuit.
Prin ALERTPAY nu se pot retrage banii de la Google Adsense.Moneybookers un serviciu gratuit de plata online. In Romania este des utilizat pe site-urile de pariuri online.
Moneybookers nu poate fi utilizat pentru a incasa banii de la Google Adsense.

One thought on “TRANSFER DE BANI ONLINE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>