www.bancuban.ro – Investeste doar !maginatie

Cum se fac bani pe net, bani online din afilieri, adsense, reclama, pariuri, videochat, bursa, licitatii, jocuri, ptc, schimb de link cu "dofollow" etc

MODALITATI DE A FACE BANI PE NET

Suntem in cautare de modalitati legale si sigure de a face bani pe internet. Ne intereseaza in mod special modalitatile de a face bani online cu investitii financiare minime sau chiar de loc. Spre deosebire de alte site-uri care vor sa ne invete sa facem bani pe net “rapid”, “usor”, “din confortul casei tale”, noi nu vrem sa va vindem nimic, vrem doar sa prezentam intr-un mod cat se poate de obiectiv celor interesati, care sunt metodele cunoscute legale de a face bani online. In cazul banilor facuti pe internet cred ca singura expresie valabila este “din confortul casei tale”, asta daca intr-adevar te simti confortabil stand in casa, in fata calculatorului perioade lungi de timp. “Rapid” si “usor” tin mai mult de noroc, sansa sau vreo sclipire de geniu.
Trebuie sa spunem de la inceput, ca a face bani pe net nu e un lucru tocmai usor si nu e la indemana oricui. Pentru a face bani online trebuie sa iti dedici o buna parte din timpul acestui lucru, cel putin la inceput. Mai intai trebuie sa cunosti cu exactitate care sunt modalitatile de a face bani din internet si apoi sa te orientezi spre cele despre care crezi ca ti se portivesc cel mai bine. In functie de metoda/metodele alese si de dorinta ta de a face bani intr-un mod “confortabil”, uneori chiar placut, probabilitatea de a reusi este mai mare sau mai mica. Nu putem afirma exista o reteta sigura pentru succes (cu mici exceptii), dar perseverenta este un ingredient necesar.
Cele mai cunoscute moduri de a face bani pe net sunt: programele de afiliere, Google AdSense, reclama pe site sau pe blog, video chat-ul, bani din proprietate intelectuala, jocurile online, pariurile online, bursa, site-urile de licitatii, site-urile de anunturi, site-urile PTC/PPC. Nimeni nu poate spune care este cea mai buna metoda dintre cele enumerate, dar sper ca in timp, cu ajutorul acestul blog, le vom depista pe cele mai eficiente dintre ele.
Cine mai cunoaste si altele decat cele mentionate de noi, sa bage cu subsemnatu’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>