www.bancuban.ro – Investeste doar !maginatie

Cum se fac bani pe net, bani online din afilieri, adsense, reclama, pariuri, videochat, bursa, licitatii, jocuri, ptc, schimb de link cu "dofollow" etc

Cum faci bani pe net cu 2 parale

2Parale.roPentru multi bloggeri sau stapani de site-uri, a face bani pe net este inca un vis. Multi ard gazul pe net administrand 1-2 sau chiar mai multe bloguri de luni bune, poate chiar ani, dar inca n-au stors un svant din treaba asta. Acestia se impart in 2 categorii: cei pe care nu-i intereseaza banii facuti pe net si cei care nu recunosc ca ii intereseaza. De bun simt ar fi macar banii de tigari, cola si curent sa ti scoti din “respectabila” meserie de blogger. Cum pentru blogurile modeste ca trafic, adsense nu prea este o afacere, iar advertiserii seriosi nu se inghesuie sa arunce cu bani in tine si sa-ti aplice vreun banner pe blog/site, o modalitate reala de a castiga banuti de suc tigari si ceva mai mult este marketing-ul afiliat.
Cuvantul marketing ii baga pe multi in sperieti si schimba canalul inainte sa afle de fapt cu ce se mananca. Cuvantul afiliat ramane o necunoscuta fiindca cuvantul marketing din fata lui i-a speriat si fugarit pe cei care se intersecteaza cu acesta expresie. Am mai explicat ce inseamna marketing afiliat, dar pentru cei care n-au fost prezenti la lectia respectiva mai spun odata, dar scurt. Marketingul afiliat sau programele de afiliere ofera oricarui detinator de site/blog de a castiga bani (comisioane) din vanzarile generate de blogul/site-ul pe care afiliatul il detine.
Sa luam de exemplu programul de afiliere eMAG. Daca administrezi un site/blog si ai si ceva trafic pe el, te poti inscrie in programul de afiliere al eMAG. Dupa ce te-ai inscris, eMAG iti pune la dispozitie link-uri si bannere pentru produsele pe care le are la vanzare. Tu iti alegi bannerul care crezi ca se potriveste cel mai bine cu site-ul tau si il plasezi intr-un loc cu vizibilitate buna. In caz ca cineva este interesat de produsul afisat pe banner sau de un produs asemanator si acceseaza site-ul emag prin intermediul bannerului tau, iar tranzactia se finalizeaza tu vei castiga un comision de 3% din valoarea tranzactiei. Daca de exemplu, prin bannerul tau s-a vandut un smartphone de 2500 lei tu castigi un comision de 75 lei. Cand ai adunat in cont 300 lei poti cere banii. In mare cam asa functioneaza programele de afiliere. Esti rasplatit in functie de rezultate, ceea ce mi se pare si foarte corect.
Unul dintre cele mai bune programe de marketing afiliat disponibil in Romania este 2parale. Avantajul programului de afilieri 2parale este ca aduna intr-un singur loc mai multi advertizeri, adica programe de afiliere ale mai multor firme. Gasesti pe 2 parale firme de haine, ceasuri, turism, electronice si electrocasnice, calculatoare, etc. Comisioanele variaza intre 5 si 25%. Toate campaniile la care alegi sa aplici pot fi urmarite si gestionate usor dintr-un singur loc. Spre deosebire de programele de afiliere “dedicate” ale unor site-uri gen eMAG, 2parale iti plateste afiliatii lunar, in data de paispe (14) cu conditia ca in cont sa se fi strans minimum 100 lei. Exista multe alte avantaje ale programului de afiliere 2 parale, mai vreau sa aminesc aici doar concursurile pe care le organizeaza periodic pentru ai stimula pe afiliati, concursuri cu premii substantiale.
Deci nu mai sta pe ganduri. Daca ai nimerit aici inseamna ca esti in cautare de modalitati de a face bani pe net. 2parale este clar una din solutii. Daca ai blog si ceva imaginatie, si dorinta de a face ceva util, nu mai sta pe ganduri si inscrie-te gratuit si fara nici un fel de obligatii in programul de marketing afiliat 2parale. Castigurile tale depind direct de calitatea traficului pe care site-ul tau il are.

Devino partenerul 2Parale. Aplica la campanie!

, , , , , ,

3 thoughts on “Cum faci bani pe net cu 2 parale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>