www.bancuban.ro – Investeste doar !maginatie

Cum se fac bani pe net, bani online din afilieri, adsense, reclama, pariuri, videochat, bursa, licitatii, jocuri, ptc, schimb de link cu "dofollow" etc

12% dobândă anuală cu NEXO și împrumuturi instant garantate de potofoliul tău crypto

Criza creata de pandemia Covid-19 si evenimentele geopolitice recente se adanceste. Romania se afla acum in bataia vantului. BNR estimeaza o rata a inflatiei de 11.2% pentru 2022. BNR a crescut prognoza de inflație: pentru trimestrul 1 la 7,9-8%, pentru trimestrul 2 la 11,2%, pentru trimestrul 3 la 10,.2%, iar pentru trimestrul 4 la 9,6%.

Potrivit acestor estimări, cea mai mare inflație va fi înregistrată în perioada aprilie-iunie: 11,2%. Explicația pentru aceste evoluții estimative ale inflației sunt legate de măsurile de sprijin la facturile de energie și gaze pentru consumatorii casnici și companii. După exprirarea schemelor de sprijin, în aprilie, inflația va crește și va ajunge la 11,2%, potrivit prognozei BNR.

Ritmul accelerat de creștere a prețurilor se va menține și vara, astfel că în perioada iulie – septembrie se estimează că inflația va depăși 10%. Abia spre final de an estimarea vizează o scădere a nivelului inflației spre 9,6%, dar sub cea înregistrată în decembrie anul trecut, de 8,2%.

rata inflatiei in 2022
Clinţii ING au primit o informare prin care sunt anunţaţi că începând cu 1 mai nu se mai pot constitui depozite în euro, iar suma maximă pe care o pot avea în conturile în lei şi valută este de 5 milioane de lei.
Într-o informare transmisă clienţilor săi, ING Bank anunţă că dobânda pentru toate depozitele în euro devine 0% pe an de la 1 februarie, iar începând cu data de 30 aprilie 2022 nu se mai pot constitui depozite în euro. De asemenea, suma maximă pe care o poate avea un client ING în conturile curente în euro este de 100.000 de euro. Ce depăşeşte această sumă va fi taxat suplimentar cu 0,017% pe lună aplicat soldului cumulat ce depăşeşte limita de 100.000 de euro. Comisionul se va face în data de 5 ale fiecărei luni.
Comisionul de administrare pentru conturile în euro care nu depăşesc 100.000 de euro creşte de la 1mai 2022 de la 2 euro pe lună la 3 euro pe lună.

De exemplu, dacă la 31.05.2022, soldul cumulat al conturilor în euro este de 120.000 de euro, pe 5.06.2022, clientul va plăti un comision de 3,4 euro, adică 20.000 de euro înmulţit cu un comision de 0,017%. Pentru restul de 100.000 de euro va plăti comisionul normal de 3 euro pe lună. În plus, tot de la 1 mai, clienţii vor fi obligaţi să deţină doar câte un singur cont curent în lei, unul singur în euro sau câte unul în orice alte valute disponibile, scrie ECONOMICA.NET

Ce este NEXO si ce beneficii aduce.

NEXO este cea mai avansată și reglementată instituție de active digitale din lume, care oferă împrumuturi cripto instant, câștiguri zilnice din active, schimburi și singura companie blockchain care își oferă serviciile în peste 40 de valute fiduciare și în peste 200 de jurisdicții.

Nexo oferă deținătorilor de active digitale tot ce este mai bun din ambele lumi – acces instantaneu la numerar și dobândă cu randament ridicat pentru activele inactive. Nu se limitează la asta, ci și capabilități sofisticate de tranzacționare și OTC.

Misiunea companiei este de a maximiza valoarea și utilitatea criptomonedelor, iar acest lucru se traduce în peste 30 de miliarde de dolari procesate pentru peste 2 milioane de utilizatori din întreaga lume.

Platforma de împrumut instant Nexo combină experiența perfectă a utilizatorului cu securitatea de grad militar cu criptare pe 256 de biți și asigurare de 375 000 000 USD. Activele clienților sunt stocate și protejate în portofele cu semnături multiple atribuite individual, în depozite frigorifice cu Ledger Vault și singurul custode calificat, auditat, susținut de Goldman Sachs – BitGo.

BitGo este compatibil cu standardul de securitate al criptomonedei Nivelul 3 și SOC 2.

NEXO este o platforma unde iti poti tine banii sau cryptomonedele primind o dobanda de pana la 20% (pentru anumite cryptomonede) si intre 8 si 12% pentru monedele stabile “stablecoin” (echivalentul euro pentru dolar sau euro).
De asemenea poti folosi cripromonedele din contul tau ca si garantie pentru imprumuturi cu dobanzi incepand de la 6.9%, dar si cu dobanzi zero intr-o anumita limită pentru clientii Platinum.

beneficii nexo

Folosind acest link nexo.io primesti bonus de 25% la depozitarea a minim 100 dolari in contul tau NEXO.
Conform reglementarilor in vigoare fiecare nou utilizator trebuie sa parcurga verificarea KYC (Know your customer).

Experienta mea cu NEXO
Folosesc NEXO din august 2021, si nu am avut nici un fel de problema cu ei.
Initial am tinut pe nexo o suma relativ mica, apoi am prins incredere si am inteles felul in care functioneaza asa ca am mutat o suma mai mare de bani.
Pentru a beneficia de avantaje maxime, am upgradat contul pe Platinum – acest lucru insemnand dobanda 10% anual pe stablecoin. Pentru aceasta in cont trebuie sa am in permanenta minim 10% moneda NEXO.
Asa ca, in acest moment, din valoarea totala a contului, putin peste 12% reprezinta moneda NEXO iar restul dolari – USDC.
Dobanda intra zilnic, calculata pe fiecare moneda in parte si am inceput sa ma obisnuiesc cu asta :)
Promotional, NEXO ofera chiar mai mult de 12% dobanda pe diferite cryptomonede. In acest moment dobanzi de peste 12% gasiti pe:
MATIC – 16%;
TerraUSD – 20%;
Terra – 13%;
Axie Infinity – 36%;
DOT – 15%
Mai sus v-am spus ca pe moneda stabila USDT, USDC, dobanda maxima este de 10% pe an. Dar daca optati sa primiti dobanda in moneda NEXO, aveti 2% suplimentar.

nexo.io

, , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>