www.bancuban.ro – Investeste doar !maginatie

Cum se fac bani pe net, bani online din afilieri, adsense, reclama, pariuri, videochat, bursa, licitatii, jocuri, ptc, schimb de link cu "dofollow" etc

Câștigă 100 lei pentru un advertorial despre spații de închiriat

Am fost contactat zilele trecute de un prieten ce deține o clădire idustriala în Timișoara, pe Calea Buziașului și care dorește să o inchirieze. Clădirea are o suprafață totală de peste 7500 metri pătrați, pe 3 nivele a câte 2200 metri patrăți.

Clădirea este situata în zona industrială Calea Buziasului, Timișoara, la 300 de metri de Continental Automotive, VITESCO TECHNOLOGIES, în apropierea sensului giratoriu din Calea Buziasului (AEM Timișoara)

Spațiile pe care le oferă spre închiriat pot avea următoarele destinații:

- spații de birouri;
- spații comerciale;
- hala idustrială;
- spațiu pentru depozitare paletizată;
- spatii de depozitare;
- săli de evenimente;
- sala pentru activități sportive sau recreative;

Specificațiile tehnice ale spațiilor oferite spre închiriere.

- Grupuri sanitare amenajate/vestiare;
- Lift de 1000kg-13 persoană;
- Hidrant;
- Înălțime spații de depozitare paletizata: ~6m;
- Etaj 1;
- Sistem de încălzire cu centrala termică pe gaz;
- Rezistență podea: 4 tone/mp;
- Stare interior: bună;
- Ferestre cu geam termopan PVC;
- Podele din gresie, beton, mochetă;
- Supraveghere video: interior/exterior;
- Podele: gresie;
- Accesul cu tirul nu necesită autorizație specială;
- Curte cu locuri de parcare pentru angajați și clienți;
- Supravegrere video.

Mijloace de transport în comun în fața clădirii (tramvai 8,9, Expres E2) – zona Calea Buziajului.

Prețurile sunt intre 3 si 7 euro pe metru patrat, direct de la proprietar, iar comisionul zero. Spațiile și suprafețele pot fi configurate la cerere, in funcție de necesități. Acestea pot varia între câțiva metri patrăți până la 1500 metri pătrați.

Pentru ca cei interesați să poată închiria spațiile cât mai ușor, fără comision direct de la proprietar, a fost creat un site care conține toate informațiile necesare despre spațiile disponibile și configurația acestora.

Pentru a putea promova acest site exista două soluții: reclamă plătită motoarelor de căutare sau SEO – optimizarea pentru motoarele de căutare web.
Cântărind ambele variante, soluția de promovare organică prin SEO s-a decis ca ar fi varianta cea mai bună. Tocmai de aceea s-a stabilit un buget pentru serviciile de promovare organică în care sunt cuprinse printre altele și publicarea de advertoriale pe diverse bloguri.

Astfel, se oferă 100 lei pentru scrierea și publicarea unui articol care sa conținâ 3 link-uri dofollow spre saitul https://spatii-de-inchiriat.ro/
Articolul trebuie să fie original și să conțină minim 500 de cuvinte. Cele 3 link-uri trebuie sa ducă 3 pagini diferite după cum urmează:

1. https://spatii-de-inchiriat.ro/ legat de expresia spatii de inchiriat Timisoara – Pagina principală a saitului;
2. https://spatii-de-inchiriat.ro/hala-industriala/ legat de expresia hala de inchiriat Timisoara – Pagina de hală idustrială;
3. https://spatii-de-inchiriat.ro/birouri/ legat de expresia birouri de inchiriat Timisoara – Pagina de spații pentru birouri;

Blogurile pe care se dorește publicarea acestor advertoriale trebuie să aibă o vechime mai mare de un an și autoritate mai mare de 20 pe ahrefs.com. Dacă doriți să scrieți pe blogul vostru un advertorial despre spațiile de închiriat despre care am vorbit mai sus, înainte de a vă apuca de scris, vă rog să îmi trimiteți un link de la blogul sau blogurile pe care doriți să publicați articolele. De îndată ce vom primi linkurile către blocurile voastre, le vom studia și dacă se încadrează în ceea ce ne dorim noi, atunci veți primi undă verde pentru a scrie advertorialele.

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>